воскресенье, 7 мая 2017 г.

Бал літературних героїв

    
      Реалії життя ХХІ ст.. змушують сучасних дітей жити в досить напруженому темпі, щоб зупинити їх в гонитві за досягненням своєї чергової мети, вражено  подивитися на навколишній світ, навчити відпочивати бібліотекарі разом з класними керівниками провели «Бал літературних героїв» для учнів 5 – 9 класів. Якщо торік наші учасники  тільки дефілірували по подіуму, то зараз було свято: літературні герої  співали,  оживляли сторінки зі своїх книг і, звичайно, всі танцювали.
     Добре, що захід організували у формі свята, тому що визначити найкращі костюми та виступи було неможливо. Кожний костюм  гарно оформлений, продуманий. Захист  образів вражав своєю різноманітністю, акторською майстерністю. Гадаю, що Червона Шапочка (Краснянська Ліза 6-А клас) запам’яталася багатьом. Сильна духом Роксолана (Завгородня Яна 8-Б клас), ніжна Мавка (Литвиненко Юля 8-Б), весела Наталка Полтавка (Яремчук Ксеня 8-Б) показали своїх героїнь  впевнено і талановито, та й Русалонька (Гасимова Аміна 7-А), Пеппі Довгапанчоха (Комаренко Надія 6-Б), Снігова королева (Лемешева Валерія 5-Б) показали характери своїх образів не гірше. Бали більш полюбляють дівчата, тому приємно було зустріти і Вождя червоношкірих (Соценко Андрій 5-А клас)
      Якщо говорити за активність у підготовці до свята, то найкращими, за думкою більшості глядачів, називали 8-А клас з класним керівником Інною Олексієвною Сакун. Іх інсценування уривків з «Ромео і Джульєтта», «За двома зайцями», «Бременські музики» нікого не залишили байдужими.
     Ведучі балу – Яковина Марія і Величко Роман виконували свої обов’язки як справжні господарі.
     Свято скінчилося, та зустрічі з відважними, допитливими, пустотливими героями книг різних письменників світу продовжуються, тому що учні йдуть і просять книгу про героя, що мандрував на повітряній кулі або бився з ворожим вітряком.

Комментариев нет:

Отправить комментарий